Instant Detailer (3800 ml)

Instant Detailer (3800 ml)

42 890 Ft

Elfogyott

Cikkszám: OPT-3279 Kategória:

Leírás

Az Optimum Instant Detailer & Gloss Enhancer a legtöbb fényt és csúszást adja a festékhez. Ez a vízbázisú, környezetbarát formula fluoropolimereket alkalmaz, amelyek taszítják a port, szennyeződést és olajat. A mosások közötti rendszeres felhordás révén a jármű tisztábbnak és természetesen sokkal szebbnek tűnik!

Az Optimum Instant Detailer & Gloss többféle módon használható:
Használja az Optimum No Rinse Wash & Shine vagy az Optimum Car Wash együttesen, a gépjármű megszáradásakor a panelekre permetezve. Ez egy szuper sima, hihetetlenül fényes felületet eredményez.
Az Optimum Instant Detailer & Gloss Enhancer kiváló kiegészítő termék az Optimum Opti-Seal számára, ahol az Opti-Seal fõ célja a védelem, az Optimum Instant Detailer a fényt és a simaságot táplálja.
Ez a kombináció verhetetlen! Az Opti-Seal felhordása után várjon kb. 30 percet az Optimum Instant Detailer használatához.
Használja az Optimum Instant Detailer & Gloss Enhancer-t a fényesség fenntartásához és az Optimum Car Wax védelmének fokozásához. Az Instant Detailert festékre, fémre, üvegre és műanyagokra is használható.