Optimum Carpet & Fabric Cleaner & Protectant ( 3800 ML )

Optimum Carpet & Fabric Cleaner & Protectant ( 3800 ML )

42 590 Ft

Elfogyott

Cikkszám: OPT-20536 Kategória:

Leírás

Az Optimum Carpet & Fabric Cleaner & Protectant egy új, forradalmi termék az Optimum Polymer Technologies-től, amely nemcsak tisztítja a textil felületeit, hanem egyidejűleg védi is azokat!
Az Optimum Carpet & Fabric Cleaner & Protectant egy olyan koncentrátum, amelyet a legtöbb alkalmazásnál egy adag koncentrátumot háromszoros vízmennyiséggel hígítunk.
Használható zsíros felületek tisztításánál, de eltünteti a különböző szennyeződéseket a szövet ülésekből, szőnyegekből és matracokból is.
Permetezze közvetlenül a felületre, törölje le a felesleget egy mikroszálas kendővel. Az intenzívebb tisztításhoz használjon gőz- vagy elszívógépet.
Tisztítás közben az Optimum Carpet & Fabric Cleaner & Protectant egy polimetrikus védőanyagot hagy maga mögött, amely taszítja a port és a szennyeződést. A legtöbb tisztítószer felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek olajos maradványokat hagynak és vonzzák a szennyeződéseket, de az Optimum Carpet & Fabric Cleaner & Protectant polimereket tartalmaz, amelyek csapdába ejtik, eltávolítják a szennyeződéseket és védik a felületet.