Protectant Plus (3800 ml)

Protectant Plus (3800 ml)

36 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: OPT-3828 Kategória:

Leírás

Az Optimum Protectant Plus tisztítja, helyreállítja, védi a bőrt és a műanyag felületeket. A Protectant Plus tisztítószerek, olajok, reaktív polimerek és UV-gátlók egyensúlyát tartalmazza, hogy védjék és helyreállítsák a felületek eredeti színét, elrejtsék a karcolásokat, és megakadályozzák a napkárosodást.

Csakúgy, mint az autófesték rendszerek, amelyek jelentős változásokat hajtottak végre a technológiában, az autók bőr és műanyag felületei is jelentős javulást mutattak az elmúlt évtizedben. Szinte minden gépjármű bőrfelületet speciális vegyi anyagokkal kezelnek, hogy biztosítsák a karcolódás és marring-ellenállást, növeljék a tartósságot és az időjárás elleni védelmet. A műanyagfelületek kémiai tulajdonságai drasztikusan javultak, hogy ezeknek a felületeknek a bőr megjelenése és érzete megváltozzon. A vinilfelületeket hasonló vegyszerekkel kezelik, mint amelyeket az autó bőréhez használnak, hogy növeljék tartósságukat és védjék az időjárástól. Hónapok alatt ezek a védő vegyi anyagok elvesznek a felszínről.

Az Optimum Protectant Plus tisztítja és feltölti ezeket a vegyszereket, miközben hozzáadja az UV-védelmet. A legtöbb tőzsdén kívüli bőr- és vinilvédő szer olajos fóliát hagy maga után, amely fényes és sima érzetet kölcsönöz nekik. Mivel ezek a termékek nem szívódnak fel a felületre, csak néhány napig tartanak és pormágnesként működnek. Az Optimum Protectant Plus bőrének rugalmassága természetes szatén felülettel rendelkezik. Ez elősegíti a bőr- és vinilfelületek repedésének csökkentését, valamint a karcolódást és az illeszkedést. A Protectant Plus ezen a felületen áthatol és megtapad az ilyen felületeken, ezért nem teszi őket olajossá vagy simává, és tartós védelmet nyújt.