G-P-S (3800ml)

G-P-S (3800ml)

49 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: OPT-3118 Kategória:

Leírás

Az Optimum GPS (Glaze – Polish – Seal) a gépjárműgyártók számára az Optimum Polymer Technologies permetezhető polírozó rendszerének harmadik kiegészítése. Ez a forradalmian új termék egylépéses polírozó és tömítőanyag, amely mély fényű marad, védelmet biztosítva egyetlen lépésben!
A legtöbb egylépéses termékkel ellentétben az Optimum GPS szuper finom csiszolóanyagokat tartalmaz, amelyek kijavítják és valóban eltávolítják a finom karcolásokat és hibákat. A fényhatás kézi munkával is elérhető vagy gépet használhatunk a munkaidő csökkentésére. A lakk teljes megmunkálása hibátlan eredményt eredményez még a legfinomabb felületen is, gyakorlatilag szuperfinom felületet képezve.
Az optimum GPS alapja az Optimum Poli-Sealhez hasonló formula, de azzal a további előnnyel jár, hogy ez permetezhető. Alkalmazásával végzett permetezés felgyorsítja a folyamatot és csökkenti a termékfogyasztást.
Használati útmutató:
Kézi felhordás: szórjon rá egy keveset a felületre, és törölje mikroszálas vagy frottír törülközővel a tökéletes fény érdekében.
Gépi alkalmazás: Vigye fel orbitális vagy forgó polírozóval és a feladathoz megfelelő koronggal. Permetezze be egyszer a korongot az alapozásához, és egy permetet a panelre. Dolgozzon az egész felületen, amíg a termék eltűnik. (1000–1400 ford / perc javasoljuk a forgócsiszolókat). Törölje le mikroszálas kendővel. A mélyebb felületi hiányosságok eléréséhez a GPS előtt használja az Optimum Polish vagy Optimum Compound terméket.