Optimum Intensive Polish (535 ml)

Optimum Intensive Polish (535 ml)

17 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: OPT-22646 Kategória:

Leírás

Az Optimum Intensive Polish egy gyors vágópaszta, amely a legtöbb esetben egy lépésben nagyszerű felületet biztosít. Vegyületként működik egy gyapjú párnával, amely eltávolítja a 2000-es szemcséket vagy enyhébb nedves csiszolási nyomokat. Csakúgy, mint az összes Optimum polírozó eszköz, az Optimum Intensive Polish is rendkívül egyszerűen használható porképződés nélkül. A permetezés minimálisra csökkenti az anyagfelhasználást és egyenletes felhordást biztosít. Az optimum intenzív csiszoló anyag könnyen eltávolítható egy nedves mikroszálas törülközővel, akár napfényben, akár árnyékban használja, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el.
Az optimum intenzív csiszoló anyag gyorsan eltávolítja a hologramokat, a karcolásokat és más foltokat, miközben tökéletes fényt ad a felületen. Ha az anyagot egy polírpadra permetezi, hatékonyan alapozhatja le az egész felületet, minimális mennyiségű termékkel.
Az optimum intenzív csiszoló anyag kiválóan használható a festett felületeken, és nem tömíti el a karcolásokat. Elég agresszív a festékjavításhoz és a hologram eltávolításához, ám a festék ragyogása, tisztasága és fénye a legtöbb esetben csak a végső védelmet igényli.