Optimum Opti-Glass Coating 30CC

Optimum Opti-Glass Coating 30CC

34 690 Ft

Cikkszám: OPT-22806 Kategória:

Leírás

Az Optimum Opti-Glass az Optimum Polymer Technologies Inc. egyik legújabb bevonási technológiája. Ne tévesszen meg a kis, drága palack. Könnyen bevonhat egy teljes szélvédőt, akár 2 cm3-vel is! Az Opti-Glass egy átlátszó kovasav-üvegbevonat, amelyet úgy tervezték, hogy nagymértékben javítsa vezetés közben a látást, szuper hidrofób tulajdonságai miatt. 50 km / h vagy annál nagyobb sebességnél a víz egyszerűen legurul a szélvédőről.
Ellentétben a piacon lévő más, nem megfelelő tartósságú üveg tömítőanyagokkal, az Optimum Opti-Glass akár 12 hónapig is tartós a szélvédőn.
Az Optimum Opti-Glass-t könnyedén tudja alkalmazni a kezdő felhasználó is.
Használható háztartási célokra is, mint pl. zuhanykabinok, üvegfelületek.
A legjobb eredmény elérése érdekében az Optimum Opti-Glass bevonat alkalmazása előtt ellenőrizze, hogy az üveg felülete tiszta-e és szennyeződésektől mentes.

Felhasználás:
Vigye fel, ha a hőmérséklet 15 ° -30 ° C (60–90 ° F) között van. Ne alkalmazza közvetlen napfényben.
1. Szükség szerint polírozza az üveget Optimum Polish II-vel vagy Opti-Eraser-rel a kötődő szennyeződések eltávolításához.
2. Törölje le a felületet 15% izopropanol-oldattal (dörzsölő alkohol) az olajok vagy tömítőanyagok eltávolításához.
3. Vigyen fel egyenletes mennyiségű Opti-Glass bevonatot egy felhordó padra.
4. Törölje körkörösen az optimális Opti-Glass bevonatot a szélvédő felére egy időben.
5. Hagyja az optimális Opti-Glass bevonatot 2 percig száradni, majd törölje le a felesleget. Ha nem távolítja el a felesleges bevonatot, akkor ez megszilárdul, és eltávolításához polírozást igényel.