Optimum Opti-Seal (236 ml)

Optimum Opti-Seal (236 ml)

18 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: OPT-20239 Kategória:

Leírás

Az Optimum Opti-Seal egy forradalmian új festéktömítés, amely páratlan simaságot és fényességet hoz létre, járművenként csupán néhány csepp felhasználásával. Egy uncia teljesen lefed és véd 4-5 autót! Ez a termék nem hagy maradékot! Élvezze a hónapokig tartó polimervédelmet, csak néhány csepp Opti-Seal-lel!
Az Optimum Opti-Seal valódi festék tömítőanyag, tisztító tulajdonságok nélkül. Lezárja és védi a festéket. A piszok, a nedvesség, az olaj és az UV-sugárzás mind le vannak zárva a festéken, hogy megőrizzék az optimális fényt. Spray-tömítőanyag, amely percek alatt biztosítja a hagyományos tömítőanyagok tartósságát.
Az Opti-Seal mögött meghúzódó tudomány hihetetlen. A hiperkoncentrált polimer tömítőanyag térhálósodásba kezd, mihelyt érintkezik a festékkel. Az Opti-Seal szinte azonnal fénylik, mert polimer film marad a festéken. Ez egy korszerű, önálló spray-tömítőanyag, amely valódi, tartós védelmet nyújt a festék, a műanyag burkolat, a kerekek, az üveg és az összes külső felület számára (a gumi kivételével). Ez egy utolsó lépésű termék, nem karbantartási termék. A polírozás utáni lépésként hordja fel az Opti-Seal-t. Az Opti-Seal az egyetlen festékvédelem, amelyre járművének szüksége van.
Egyszerűen permetezze a felületre és törölje le. Az Opti-Seal semmilyen maradékot nem hagy a felületen. A festék védelme nem lehet egyszerűbb!
Az Opti-Seal nem tartalmaz töltőanyagokat vagy tisztítószereket. Ez egy igazi festék tömítőanyag. Ha járműve valamilyen hibával rendelkezik, akkor az oxidáció és az egyéb festékjavítás eltávolításához használja az Optimum Poli-Seal vagy az Optimum Polish alkalmazást. Fedje be a sima, fényes felületet az Opti-Seal-lel, hogy fokozza a védelmet és a fényt. Az Opti-Seal felhasználható alaprétegként az Optimum Car Wax vagy más autóviasz alatt is.